čtvrtek 14. listopadu 2019

Jsou čipy RFID cejchem šelmy?

Jedním z velkých klamů poslední doby je to, že čipy RFID jsou znamením šelmy, přičemž se jedná o účelovou lež, neboť znamením šelmy, může být přijetí falešného učení, nebo obecně jde o přijetí systému šelmy, běhu tohoto světa.

Zjevení 13,12:  pověření té první šelmy vykonává veškerou její moc. Nutí zemi a její obyvatele, aby klekali před první šelmou, které se zahojila její smrtelná rána.

Zjevení 13,15-17: A bylo jí dáno, aby vložila ducha do obrazu té šelmy, takže obraz šelmy promluvil a způsobil, aby byli zabiti všichni, kteří se nepokloní obrazu šelmy. A působí, aby všem, malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům, byl dán cejch na pravou ruku nebo na čelo a aby nikdo nemohl kupovat ani prodávat, leda ten, kdo má cejch: jméno šelmy nebo číslo jejího jména.




2 komentáře:

  1. Já si myslím, že znamení šelmy na čele = víra v antikrista / bezbožníka a taky víra v satanské a okultistické nauky, ruka potom znamená = provozování oněch satanských nauk a jednání podle této víry.

    OdpovědětVymazat
  2. CEP - Exodus 21


    Exodus 21:6 přivede ho jeho pán před Boha, totiž přivede ho ke dveřím nebo k veřejím, probodne mu ucho šídlem a on zůstane provždy jeho otrokem. Exodus 21:7 ...

    OdpovědětVymazat