středa 25. prosince 2019

Kouzelnictví v době konce

Slovům "ČARODĚJNICTVÍ" nebo "KOUZELNICTVÍ" odpovídá řecké slovo "PHARMAKEIA", od kterého je odvozeno i slovo "FARMACIE". Farmacie (lékárnictví) je obor, který se zabývá chemickými látkami, drogami nebo jedy. 

Původní význam řeckého slova "PHARMAKEIA" je kouzelnictví, čarodějnictví, čarování, magie nebo čarovné nápoje, v Novém zákoně se slovo "PHARMAKEIA" vyskytuje celkem třikrát (Galatským 5,19-21; Zjevení 9,21; Zjevení 18,23) a pokaždé se překládá jako "ČARODĚJNICTVÍ" nebo "KOUZELNICTVÍ" tedy jako něco o čem Písmo mluví negativně. 

Z textu knihy Zjevení (Zjevení 9,21) vyplývá, že čase velkého soužení nebude používání a požívání chemických látek, drog nebo jedů žádnou zvláštností, ale spíše běžnou praxí. Různé chemické látky, drogy nebo jedy budou hrát důležitou roli v každodenním životě většiny žijících lidí, jako léky, podpůrné prostředky, prostředky tlumící smysli, prostředky tlumící bolest, nebo jako prostředky rozkoše. 

A zbývající z lidí, kteří skrze tyto pohromy zabiti nebyli, se nedali na pokání z činů svých rukou, aby se přestali klanět démonům a zlatým a stříbrným a mosazným a kamenným a dřevěným modlám, jež nemohou ani hledět ani slyšet ani chodit, a nedali se na pokání ze svých VRAŽD ani ze svých KOUZELNICTVÍ ani ze svého SMILSTVA ani ze svých KRÁDEŽÍ. (Zjevení Janovo 9,20-21 PSP)

V knize zjevení je nám řečeno, že lidé nepodléhali pouze kouzelnictví (opojné nápoje, alkohol, drogy, chemické látky), ale souběžně s tím i smilstvu (fyzickému i duchovnímu), přičemž není bez zajímavosti, že právě praktikování smilstva se prakticky neobejde bez chemických podpůrných prostředků jako je například Viagra, s takovým životním stylem jsou často spojeny krádeže, ale nezřídka i vraždy.

Činy masa (skutky těla) pak jsou všeobecně známy:
Jsou to smilstvo, nečistota, bezuzdnost, modlářství, kouzelnictví, nepřátelství, sváry, řevnivost, vztek, hádky, rozepře, strany, závist, vraždy, opilství, hodokvasy a tomu podobné věci, o nichž vám předem pravím, tak jako jsem i předtím řekl, že ti, kteří takovéto věci páší, Boží království nezdědí. (Galatským 5,19-21 PSP) 

Lze předpokládat, že mnozí se obrátí k chemickým látkám nebo drogám právě v dobách soužení jako ke své modle (bohu), která dokáže utlumit fyzickou bolest, nebo otupit smysly, i když mnozí budou chtít zemřít nebudou moci zemřít, budou proto jako žijící mrtvoly a tak sáhnou po snadno dostupných otupujících látkách (alkohol, drogy, léky, homeopatika ...), aby s jejich pomocí překonali bolest a utlumili smysli. 

Citát z knihy Dr. Seisse:
"Nesmíme zapomenout na používání alkoholických stimulancií, opia, a tabáku. Ani na spoustu kosmetických přípravků a léků pro zvýšení sexuální přitažlivosti. Ani na magické prostředky a zásahy přicházející údajně z duchovního světa ku prospěchu lidí na tomto světě - na tisíce přehnaných požadavků při užívání léků a léčebných prostředků, které lidi povzbuzují k bezstarostnému hřešení, a skýtají jim naději, že škody, které jsou přirozenou pokutou, se snadno napraví. Musíme myslet na narůstající zločinnost tím vším vyvolanou, na uvolnění a podněcování k aktivitě těch nejhnusnějších vášní, které rozleptaly smysl společnosti pro morálku, protože to všechno jsou začátky onoho morálního úpadku, na který zde prorok naráží jako na charakteristiku období, které nastane po zatroubení na šestou polnici".  - Dr. Seiss k čarodějnictví v době konce (r. 1906) 

Drogy a chemické látky budou mít stále více prostoru ve všech náboženstvích, lze tedy předpokládat, že za dnů velkého soužení bude existovat velké náboženství (new age, zlatý věk vodnáře, východní náboženství, ekumena) spojené s používáním a požíváním různých látek, jako určitého spojovacího média.

O tom, že se bude jednat o celosvětový antikristův systém mluví i to, že velmožové (vládcové, králové, prezidenti, mocnáři) byli zapojeni v obchodech spojených se systémem Babylonu a všechny národy byli svedeny tímto kouzelnictvím, jak se dozvídáme ze Zjevení Janova 18,23.  

a již vůbec nikdy v tobě nezasvítí světlo lampy, a již vůbec nikdy se v tobě neuslyší hlas ženicha a nevěsty, protože velmožové země byli tvými obchodníky, protože všechny národy byly svedeny tvým KOUZELNICTVÍM. (Zjevení Janovo 18,23 PSP)

Lidé se budou uchylovat ke všemu co je pozvedne na vyšší úroveň, takové věci budou uctívat jako své bohy (démony), budou je aktivně vyhledávat a budou jim sloužit jako otroci. Antikrist si lidstvo s pomocí různých prostředků zcela podrobí, protože jak víme už ze zahrady Eden lidé se nechají snadno zlákat nebo oklamat a zakázané ovoce vypadá vždy velmi lákavě, lidé potom pod vlivem různých látek přijmou cokoliv a kohokoliv. 




Žádné komentáře:

Okomentovat